Tijd staat niet meer goed na overgang zomertijd of wintertijd

Tijd staat niet meer goed na overgang zomertijd of wintertijd

U meldt dat de tijd van uw omvormer niet meer correct wordt weergegeven in SEMS portal app / web.

Wij kunnen dit op afstand voor u aanpassen. Hiervoor hebben we echter het serienummer van uw omvormer nodig. Deze vindt u aan de rechterkant van de omvormer (als u recht tegenover de omvormer staat) of in SEMS portal app, zie hieronder:

Nadat we het serienummer van u hebben ontvangen, zetten we de tijd voor u goed.