Account SEMSPortal/omvormer wijzigen ivm verhuizing of ander e-mailadres

Account SEMSPortal/omvormer wijzigen ivm verhuizing of ander e-mailadres

Beste,

U geeft aan dat de situatie met betrekking tot de SEMSPortal/omvormer is gewijzigd, en met name dat er een ander email adres gekoppeld dient te worden aan de omvormer.

Er zijn 2 opties:
  1. Vanaf het oude account kan het email gewijzigd worden naar een nieuw e-mailadres, zie hiervoor de bijlage SEMSPortal_nieuw_account voor de te volgen stappen. Indien u het wachtwoord van het oude account niet meer weet dan kunt u dit opvragen op www.semsportal.com en vervolgens ontvangt u een email op het oude account, zie hiervoor de bijlage SESMPortaal_wachtwoord_vergeten. U kunt op deze wijze uw omvormer toewijzen aan een andere eigenaar met behoud van de historische opwek gegevens.
  2. In geval van dat er een andere eigenaar is, hebben wij een foto van de label op de zijkant van de omvormer nodig. Deze label dient volledig zichtbaar te zijn op de foto en dient verstuurt te worden vanaf het e-mailadres van de nieuwe eigenaar. Wij zullen dan het serienummer vrijgeven waarna de nieuwe eigenaar deze zelf kan koppelen aan zijn/haar account. Let wel dat alle historische gegevens via deze optie geheel verwijderd worden. De nieuwe eigenaar kan via www.semsportal.com en Register de omvormer registreren/koppelen.
Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

GoodWe Benelux