Geen email met opgewekte vermogen ontvangen

Beste,

Onze e-mails worden vanuit de SEMSPortal server dagelijks verstuurd naar degenen die zich daarop hebben geabonneerd. We ontvangen meldingen van klanten dat deze in de spam-box verdwijnen of zelfs dat adressen eindigend op @semsportal.com worden geblokkeerd door de internet leverancier.

U kunt natuurlijk altijd het opgewekte vermogen terug bekijken op www.semsportal.com -> zie hiervoor de bijlage 'SEMSPortaal Rapporten Genereren'. U kunt kiezen voor maandelijkse-, jaarlijkse- of zelf gedefinieerde rapporten.

Als u uw wachtwoord van www.semsportal.com bent vergeten, dan kunt u deze opnieuw opvragen via het inlogscherm van SEMSPortaal. Zie de bijlage 'SEMSPortaal Wachtwoord Vergeten' voor de instructies om uw wachtwoord te herstellen. U krijgt dan  binnen 15 min een mail met instructies. Houd ook uw spam/junk folder van u e-mailaccount in de gaten.

Met vriendelijke groet,

GoodWe Benelux