Email wijziging SEMSPortal.com

Beste,

U geeft aan dat u uw email adres voor de SEMSPortaal (en meldingen) wilt wijzigen.

Deze wijziging kunt u doen in SEMSPortaal. Hiervoor dient u met uw oude emailadress in te loggen in www.semsportal.com. Vervolgens gaat u naar settings/instellingen >> my/mijn account te gaan. Vervolgens kunt u uw email adres wijzigen.

In de bijlage ziet u dit scherm inclusief de te volgen stappen.

Met vriendelijke groet,

GoodWe Benelux